Om Bornholmermarked

Bornholmermarked er en internetbaseret markedsplads, som tilbyder privatpersoner gratis annonceplads til køb og salg af brugte genstande.

Bornholmermarked er mobiloptimeret og fungerer på både pc, tablets og smartphones. På Bornholmermarked kan du tage billeder af det, du ønsker at sælge, og uploade det direkte til din annonce. Du kan forny, redigere og sætte annoncer på pause, når du er logget ind, hvilket er tidsbesparende for hyppige brugere. På bornholmermarked.dk kan du også oprette en søgeagent, så du automatisk bliver kontaktet, når en vare, du ønsker, bliver sat til salg. Og bruger du bornholmermarked.dk på en mobilenhed, bliver annoncerne vist i et format, der er tilpasset din smartphone.

Det er gratis for alle privatpersoner at oprette en profil på den nye mobiloptimerede markedsplads. Lokale virksomheder kan mod betaling at annoncere på bornholmermarked.dk, og dermed nå en stor kundegruppe på øen. Se mere under Erhvervsannoncering .

Har du spørgsmål eller forslag til forbedringer eller nye funktioner, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon 23636633.


Bornholmermarked
Bright Park
Gl. Rønnevej 17, 3730 Nexø
Tlf. 23 63 66 33
CVR 38884565
[email protected]