Sikkerhedspolitik

Lokal handel giver tryghed

Når du handler via Bornholmermarked, handler du lokalt. Det giver en minimal risiko for at møde tvivlsomme sælgere og købe hælervarer. Bornholmermarked anbefaler dog, at du altid møder de folk du handler med hjemme på deres privatadresse, så du er helt sikker på, hvem de er. Føler du dig utryg ved nogen, så tag et familiemedlem eller en ven med - eller aftal at mødes på et offentligt sted.

Få en kvittering

Det er altid en god idé at få en kvittering på de ting, du har købt, så du kan bevise, at du er den retmæssige ejer. Samtidig kan en kvittering vise, hvem tingene er købt af, i tilfælde af, at der er tale om hælervarer.

Køb aldrig dyr fra udlandet

Vi bliver ind imellem "spammet" af useriøse annoncer, især for hunde, men også mere eksotiske dyr. Det er typisk svindlere, der ofte kan kendes på deres mærkelige sprog (Google Translate), men de bliver dygtigere og dygtigere. Køb derfor aldrig dyr af folk fra udlandet, der lover at fragte dyret til Bornholm. Det er som regel et svindelnummer, der går ud på at modtage penge uden at levere varen. Vi sletter sådanne annoncer, så snart vi ser dem, men opdager du en mistænkelig annonce, som vi har overset, så send os gerne en mail.

Send ikke varer til udlandet

Sælger du en vare til en køber i udlandet, kan det i nogle tilfælde være tvivlsomt, om du vil få betaling for varen. Pengene dukker måske op på din konto, men kan forsvinde lige så hurtigt igen. Send derfor ikke varer til købere i udlandet.